A day in the sign of shopoholism

Upp med tuppen (den sena), frukost med den sista marmeladen och iväg med tunnelbanan till Globen. Tänkte ta en sväng förbi där på väg in mot stan men det visade sig att shoppingen där var lite mer än vi förväntat oss. Hittade tom ett helt OK hak att käka lunch ink. kaffe och mini-kaka på innan det var färd vidare.

Punkt för punkt på våra listor prickades av samtidigt som pengarna  på något konstigt sätt blev lite mindre och inte lika mycket värda... Det måste ha med den däringa inflationsgrejjen, alla tråkiga gubbar på TV snackar om, att göra.

Lite tröttare men mycket lyckligare (?) var vi tilbaka i Hökish och kunde faktiskt titta lite på en av de tråkigaste Jönssonligan-filmerna. Vi blev liite rastlösa så in i köket for vi som jehun (spelling-anyone-no?) och kokade ihop lite bulgur-tomat-sallads-grej. Erkänn att det vattnas i era munnar? Addera det med lite Pepsi och ni har en festmåltid utan dess like!

Dagens nostalgi: Vi var inne på Brio och hittade några saker som betydde mycket för vår utveckling på det tidiga 90-talet. Innan dess hade Kerstin blivit rörd till tårara genom att hålla och bläddra i ett riktigt bokmärkesalbum! It was just too much! 





Förresten passade Liza på att färga och klippa håret för ett oemotståndligt erbjudande där man fick en skotsk hatt på köpet. Uh maj gååd! Aj måst havv it!

Dagens smarta idéer: Under vår lunch kom vi på två av de smartaste idéerna vi nånsin kommer få men de håller vi för oss själva ett tag. Däremot hade Lindex i Gallerian gjort en översmart och kul grej i deras provrum.



Dagens kändisspan: Jag har fått en egen stalker/Fredrik Lindström. Janne, Janne, Janne...(HAR DU STERILISERAT DIG?) Lille Janne Westerlund, min egen lilla komiker. På en vecka har vi hunnit med mycket tillsammans. Åkt Djurgårdsfärja, hängt på Thorildsplan och i Hökish (Det sista inte så konstigt dock, eftersom han bor här... men ändå). Jaja, jag gillar honom för den han är. Den 1e september ska vi sitta längst fram på hans show på Boulevardteatern. Be there!!! gratispopcorn.se

Nu ska jag sluta skriva innan Liza äter upp kortleken för att hennes patienser ALDRIG går ut fast hon fuskar hela tiden. Skillat! =P (<-- en sån där P-smiley. Funkar den som preventivmedel? Tack Liza för det skrattanfallet!)

Nu flyter allt på så bra tack vare den där rackarns colan så jag slänger in en bild på Liza när hon vaktar bulguren så den inte kokar över.


Sov gott biatches!

Kommentarer
Postat av: Martina

aha, verkligen en jävligt trevlig överraskning!!

2008-08-23 @ 17:02:16
URL: http://ihuvudetpamartina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Har hört att det vänmtas besök i linköping. Är ryktet sant?

2008-08-28 @ 11:48:43
Postat av: Eric

Kerstin ekonomi är din grej!

2008-08-28 @ 23:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0