Kom som en man, gick som ett barn...

Denna underbara line är tagen från den Jumperskiva som blev ett av kapen på vår spending spree (shoppingrunda) idag. Vi lär komma tillbaka till den affären FLER gånger. Record Hunter på S:t Eriksgatan. Imorrn får ni en liten fin bild på allt också.

Om ordet "däst" kan användas för att sätta ord på hur man känner sig efter en god och mättande middag så är det precis vad vi är nu, dästa. Mumsigt var det iaf. Glömde dock fråga vår inhyrda stjärnkock, Emil, vad det hette. Typ kyckling(tillverkad i Thailand!!?), bacon, grädde och massor piri-piri var det iaf. Italienska jordgubbar med lång-hållbarhets-vispgrädde och choklad till och så var kvällen fulländad.

Så nu sitter/ligger vi här och lyssnar på Elvis Presley men inte tillräckligt högt för att väcka grannarna. Imorrn bläjr dä läjte hålligång med både In Flames och Arvingarna inplanerat. Och så lite sockervadd på det =)

Liza har dock funderat lite på det här med "The Kings" låttexter...:

"varför sjunger han om ett par blå mockaskor, det är helt sjukt..." Jaa, nån som känner sig manad så här på onsdagsnatten kan väl försöka förklara för oss.

Lite insider information också: vi håller på att samla material inför en artikelserie om det mycket märkliga folket: stockholmarna. kanske är en film på sin plats tillochmed??? Den som äter sin spenat var dag får se.

love us tender

I saw!

Yo, I'm back to tell the true story. Nej, Lizas inlägg var underbart. men jag måste tillägga en sak.

Det finns en man i mitt liv. Han har alltid funnits där. Enda sedan jag fortfarande inte lärt mig rullande "r" har han följ mig på vägen. I svåra tider när jag förträngde att han fanns och istället lade i ebba gröns samlingsskiva i cd-spelaren gav han inte upp hoppet om att jag en dag skulle hitta tillbaka, och nu när jag flyttat hit upp fick han och hans kära vänner följa med trots att kasettbanden inte är som de en gång var, för femton år sedan.

Denna dag uppenbarade han sig äntligen! Halleluja. Messias is back! (Shit vad jag nån gång kommer få ångra att jag sitter här och flummar nu...) Jag stod där i Pizzan, intet ont anande för vad som skulle ske. Det gick förbi två män varav den ena visade ett konstigt gångsteg i farten. "Vad håller han på med?"  tänkte jag. Det tog två millisekunder innan det gick upp för mig. CASPER! Han hade bara gått förbi där som vilken vanlig människa som helst!

Så nu har jag bara en sak att säga, res er upp och ta emot Hans ord:

"Samlar mina tankar i ensamhet innan jag går ut. Trodde jag var smart när jag gjorde slut - aha-a. Längtar efter dig och nu står jag här utanför din dörr. När jag nu plingar på öppnar du då, eller vill du att jag ska gå? Papapapaapaapaapaapaa.... Eloise, är vi mer än bara vänner så visa vad du känner och sen får känslorna bestämma. Eloise, även vindarna kan vända. För mig är du den enda och kärleken är värd ett högre pris, Eloise."

Mex, Pasta, Pizza......Have a nice day!

Nu när Kerstin har åkt till jobbet och jag ännu en dag sitter här i min ensamhet tänkte jag att jag skulle ge er en ordentlig uppdatering på vad vi har syslat med egentligen. Wohoo!


I torsdags fick vi fint besök från Arméns Musikkår. Hanna kom hit och åt lunch och sen blev det en heldag på grönan tillsammans!

På väg in till stan med

fredagen var det dags för mig att åka hem/ner till Linköping. Var läskigt roligt att gå på stan och skratta åt alla som pratade öschötska...och när jag kom hem tog mamma fram saxen och klippte av mig halva håret...så kan det gå...

Men det var ju faktiskt på grund av lördagens stora event som jag hade lämnat Kerstin alldeles, alldeles ensam här uppe i den stora läskiga staden....nämligen Berzeliusskolans Abiturientbal. Anna var jättefin i sin egen designade OCH sydda klänning och hon hade gjort världens bästa överraskningsdans! För er som ev. läser detta och inte har hört talas om denna underbara dans kanske jag ska förklara vad en abiturientbal är för något. Det är så att alla som ska ta studenten erbjuds att dansa bal och sen övar man wienervals varje söndag och typ var tredje onsdag i ett halvår i en svettig, trång gymnastiksal under glada tillrop som: "Tjejen under armen och vals...2...3...4".  Sen visar man upp hur duktig man har blivit för familj och vänner och sen går man ut och firar att man ska ta studenten vilket egentligen är hela vitsen med dansen! Oerhört roligt och vackert är det i alla fall.


Efter balen åker man in till Trädgårdsföreningen och äter jordgubbar och dricker champagne innan det är dags för rännstensgången. Och vår kära Anna fick minsann åka Corvette dit, inte illa!

På kvällen blev det utgång även för mig och jag fick chans att träffa lite människor från skolan och annat löst folk. Mycket trevligt!

När jag sen kom upp/hem till Stockholm igen på söndagskvällen var det bara att åka direkt ut till Hökis och börja göra sig i ordning för klockan 8 började den första Pubkvällen med grönan. Kerstin kom hem när hon slutade, så hon, jag och porrgrodan tog bussen, tuben och färjan in tillsammans. När vi kom dit fick porrgrodan direkt genomgå en extreme makeover.

före   efter

När det stängde på grönan gick vi vidare till Lejonbacken som ligger rakt över gatan. Det var trevligt där också...

Sen, igår (måndag) var det dags att jobba igen (första gången på 1½ vecka för mig!). Det var lite kaotiskt ett tag och så lyckades jag bränna mig ganska illa igen på pizzavärmeriet, men som tur är finns det sjukvårdare med kylpåsar! Fick även lära mig hur det går till i Pastan eftersom jag fick lösa rast där också...lite läskigt när man inte har utbildning där men det är ju alltid kul att lära sig något nytt...eller nåt.... Märktes i alla fall att det var länge sen jag jobbade och att jag blev trött för när jag skulle räkna kassan lyckades jag inte ens använda miniräknaren....

Det är väl ungefär vad jag har gjort sen sist....om ni vill veta vad Kertsin gjorde när jag var borta får ni fråga henne! Nu ska jag gå ut och njuta av solen och allt pollen!


Puss och kram
från Liza


jodå, det händer saker

Det har varit baltider i Linköping, pirater i Belgrad och pubkväll på grönan. Dessutom har livet blivit så mycket enklare tack vare att de små båtförarna börjat köra oss fram och tillbaka från slussen igen om dagarna. Tack! Hoppas ni fick igenom vad det nu var ni ville genom strejken, för det har ingen lyckats lista ut. Om ni letar efter drag spelar förresten The Heires både imorrn och nästa vecka på Tyrol. Kerstin fick ett litet smakprov när hon småsprang förbi på väg till båten i kväll: "Eloise, även vindarna kan vända...."

Tänkte visa vår vackra baldansande kompis men det blir imorrn för nu måste vi få vår skönhetssömn...HAHAHAHAHA dagens skämt! Som om vi skulle behöva det!

SO LONG SUCKERS!

Booooring

Här sitter jag helt ensam, gu vad roligt...NOT! Liza har åkt ner till LKPG och da hood över helgen. Behöver inte vara här själv så många timmar men shit vad tråkigt det är. Tur att fem lite smått gubbsjuka, snart 40+are håller mig sällskap på stereon.

Gårdagens intelligenta samtal: "Liza, tycker du om tonfisk?" "Inte direkt. Inte så att jag äter det. De är ju fina att titta på..."  -Herregud

tudududutuduuuuuuuu!

image38

GRATTIS PLUTTEN IGÅR!!!!!! =)
(snyggaste bilden EVER!)

Iiiiiih!

Måste bara innan kudden kallar:

Sötast i stan (cutest in town today): Vinny! Our brazilian love.




Tack för kommentaren!!


Miss you sooooooo f**king MUCH!!!!!!!!!!

Shake 'n Bake, but not so much shake

Det luktar nygräddat bröd i lägenheten. Helt underbart! Det blev även en kladdkaka och såna där svarta bollar med sockar på. Så duktiga har vi varit hittills idag, och bättre blir det med Pasta Bolognese till middag.

Dessutom började vi dagen med 50 sit-ups, 50 rygglyft och 20 armhävningar. Sedan skulle vi gå ut på promenad men då började det hagla, så dä bläv inge. Vi gick till affären istället.


Nu ska vi läskas

    




      

Pics

image33

Träning på golvet och kareoke till Jumper (dock inga fiskpinnar i rosten)

Detta har hänt:

I lördags var det fart på Grönan. Både på fjortisarna och det lite mer regular folket. Dock var inte Jason Mraz så sugen på pizza så att han kom och hälsade på Kerstin, utan vi fick träffa honom hemma sen istället...(in our dreams). Liza som inte jobbade kunde lugnt digga med i Nicklas Strömstedts svänginga låtar och se Mr. Mraz himla med ögonen åt fjortisarna framför =) Inte att förglömma Ola, men mer om honom to come..

Efter Sommarkrysset träffade Liza utgångssugna grönalundare som ville dra med oss till söder. Trots våra dåliga erfarenheter av grön-och vitrandiga människor i den stadsdelen följde vi med. Det var trevlans och vi fick upptäcka ett nytt ställe. Bondens bar med tema: dansant country och 60-tals musik. Mysigt. Vi fick ändra stil på vår dans och det blev mer utav fuldans, twist och pose-dans. När stället stängde åkte vi hem och fick sova några timmar innan plikten kallade. En sviiiiiinkall dag på GL (ooooh, fjortis) för Kerst och en trååååkig dag som resulterade i ett fett assprint i soffan för Liza. Det verkade som om vakterna inte hade haft så stor koll kvällen innan utan missat en övernattande Ola som lyckades stå på scenen inte mindre än två gånger i kylan och yla ut en "underbar" remix av Nathalie/SOS/en annan ny sak. Mmmm, vad det värmde....NOT.

Idag har vi tagit lite mer tag i vår träning och kört ett pass, á la Harstena, på vardagsrumsgolvet innan det blev fiskpinnar och snabbmakaroonisar. MEN vi åt sallad!!!!!!! Så kom inte och säg att vi äter onyttigt. Här tänker vi minsann på vitaminer och sånt. (det borde ju vara c-vitamin i godisremmar med persikosmak, eller?)

Nu ska vi titta på "din kajplats i etern" och gamla musikvideos med Jumper - our new favourite band. Ska kolla upp vilken av deras skivor som får stå med på inhandlas-för-den-överraskande-stora-lönen-listan!
PUSS

Det ligger en sill i min säng...

Om ni inte har förstått det så hade vi alltså filmkväll här igår natt. Och dagens tävling är förståss att lista ut vilka 3 filmer vi såg!


För övrigt har vi fått en vinnare i vår tidigare tävling: "Vad kostade den Zingo som vi köpte på Matdax i Hökarängen (inkl. pant)?"
Svaret ska vara: 7kronor! Och vinnaren är.......and the winner is...............Emil!!!
Han har fått sitt pris och höll ett väldigt fint och rörande tacktal. Kan hända att det dyker upp här...


Nu har Kerstin åkt till jobbet och jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Ska defenitivt åka in till grönan senare eftersom Sommarkrysset börjar spela in idag och Jason Mraz m.fl. kommer dit. Jag menar man måste ju passa på när man kommer in gratis!

Ha en skön dag ute i det kalla Sverige! Nu ska jag gå och diska som en duktig hemmafru...

Bongotrumma och Zoolander

Filmkväll. Bensinkrig med Skarsgård. Edward trollar med knäna. Odödliga, gråhåriga Tom Cruise skjuter folk. Och lite bongotrumma...

KANONKUL!



OBS! klockan är 04.00

Dan efter dan efter dopparedagen

Hej! Tänkte lägga upp lite bilder från brännbollen som vår avdelning skulle haft i onsdags, men folk i den här staden är alldeles för mesiga, kan inte ens vara ute och spela brännboll när det har duggat under dagen. Så det blev rundpingis inne i vår personalmatsal/relaxavdelning. Men vi hänger inte läpp för det. Vi festade loss på sallad och dammsugare hela kvällen innan vi drog till favorithaket (so far...).

Med under kvällen var även Porrgrodan, som vi fick av våra söta Idrebarn. Han fick lära sig ett och annat...

  Kerstin och Porrgrodan på bussen in till stan.      Liza tar plats på bussen

Emil och Porrgrodan i massagestolen     Teamchefer i en hård kamp

Man måste ha vantar på sig.



Sötast i stan: Emils väska




Nu gick vi och la oss så nu måste vi springa ifatt oss själva...God natt!

Idag blev det MFF, och det har inget med fotboll att göra

Idag har det gått på halvfart hela dagen vilket innebär att det blev en sen brunch som start. Sedan kunde vi inte låta bli att storstäda köket (inkl. väggarna). Vi vet - vi är bäst! Ska nog starta vårt eget städprogram! "Det rör sig!" Haha!

Sen bar det av till Farsta med min nya shopping/picknick-korg. Massa vuxenpoäng på den!! Men den var väldigt praktisk - Tack mamma och pappa!

Som tur var hann vi laga mat/duscha innan vi totaldog i soffan och miste både djupseende och förmågan att styra våra händer och fötter. Nu har vi iaf lyckats kravla oss i säng...observera, inte soffa längre.

Dagens städtips: Kerstins värld har revulotionerats tack vare ett super tips från Liza på hur man bäddar sängen. För mer information v.g. ring. "Ringer du inom 10 minuter, jag sa TIO minuter, så får du ett påslakan med motiv föreställande Ernst Kirchsteiger (j--la idiot han kan ju inte stava! s-c-h ska det va, inte c-h-s...dumsnut!)´s skor på köpet!"

Samliv är inget nytt ord men det är läskigt för att det är vuxet! - Bara så ni vet.


Nej Emma, det var inte du som fick oss att känna oss små! Det var Kerstin som blev lite sentimental.

Det finns två aktiviteter vi ägnar oss åt nu: sega och dega

Sen sist har vi varit på äventyr, jobbat assen av oss och haft besök av nära och kära.

Igår var det Familjekalaset på Gröna Lund. Våra families kom upp och roade sig med oss en liten stund men sedan själva när vi började jobba. Var kul att träffa dem men man kände att man fortfarande bara är tjugo...

Det har varit sjukt varmt i två dagar nu och med de heltäckande jobbkläderna är det inte svalare. Dessutom är det onyttigt att jobba. Jag (inte Liza) har inte ätit godis på ett halvår men igår när teamcheferna gav oss djungelvrål för att vi inte skulle svimma i kioskerna sprack det. Det var gott. Godisremmen senare på kvällen också.

Eftersom det var söndag igår (=Gröna Lunds-fredag, början på Gröna Lunds-helgen) bestämde vi oss för att inte åka direkt hem och dega oss genom ännu en kväll/natt, fortsatte vi ut till vaxholm eller nåt (efter mycket om och men från SL's sida) och utforskade en ny del av stan - landet. Det finns här också! Allt är bara lite relativt. Blev lite konfunderade bara över att alla hållplatser på vägen var som gjorda för att uttalas på öschötska. Eller vad sägs om [Ouslags Näsböj trafäjkplats], [Ladväjk] eller [Ouesawöö]. (Roslags Näsby trafikplats, Ladvik och Resarö).

Nu ska vi die lite till innan vi tar tag i middagen. Undra vad man kan göra men Zingo, ketchup och krossade tomater? Men vi kan säkert uträtta underverk.
TAKE CARE

jaja..det blir nog bra.

Tuddeloo! Nu har liza fått besök av mig igen... kom hem två timmar efter att grönan stängde men hela resan hem blev underbar med Anders Wendins röst i öronen. Nu ska jag överlägga lite saker med mitt liv sen ska vi nog sova. No friday-feeling at all...

Om nån vill ha så tänkte jag lotta ut en minipåse saltlakrits som jag tog med mig hem och skulle ge till Liza...som otacksamt inte gillade lakrits..=( nedå, desto mer till er!

The fråga lyder...frågan lyder....fråååååågan lyyyyder: "Hur mycket kostade den Zingo som står här bredvid och som vi köpte på matdax hökarängen i förrgår (inkl. pant)?"
      Lycka till! 


 
                                                       




Balkongfika och solsken

Ännu en ensam dag i det soliga Hökis...Kerstin är på jobbet och glädjer människor med sitt leende och sin goda pizza medan jag sitter här och känner mig värdelös...eller nja kanske inte värdelös direkt...bara lite rastlös. Har vart ute och schtekt lite i solen och när jag kom hem bjöds det på fika på balkongen. Mycket somrigt!

Funderar på om jag irra ut på en promenad själv här ute innan middagen...får nog bli så, får dåligt samvete av att sitta inne när solen skiner...

See ya later!

The Sound(s) of gubbängen

Idag har Kerstin jobbat medan jag har suttit hemma och försökt roa mig själv...än så länge finns inte så mycket här att göra och några sattyg blev det inte...tyvärr. Börjar känna mig som en riktig nörd eftersom jag typ bara umgås med min andra kompis; datorn, som i alla fall inte överger mig för att jobba.

Men innan Kerstin drog in/ut till Grönan hann vi med att schteka lite på Gubbängsfältet, där vi njöt av solen, Sounds och det faktum att vi inte har några nationella matteprov eller liknande att oroa oss för!

                                     

Veery niice indeed!

Vill ni se en riktig schtekare kolla in Björn Gustavsson firar Kungen i Morgonsoffan (eller kom till grönan...)

Ögonlocken börjar kännas tyngre och tyngre

Nu har vi avverkat ännu en film i vår lilla samling: 27 dresses. jaa, helt okej men kan röra upp känslor om man befinner sig i ett visst tillstånd...hm...

Aja, vi roade oss också lite med vuxen-och fjortispoängtester. Liza=33.3 år, Kerstin=28.1 år. Glädjande är dock att vi tillsammans anses vara bara 23.3% fjortis. Bra sätt att avsluta dagen på.

Imorgon får jag pallra mig iväg till jobbet medan Liza kan slappa några dagar till, men man blir rätt rastlös så vi får se vilka satyg hon hitttar på...Några förslag någon??

Nej, nu ska vi försöka sova.

"Avstigning för samtliga passagerare"

Två eksembarns bekännelser

Vi kan ju börja med en klassiker nu för tiden: "Så kan det gå när inte haspen är på..."

Gårdagen blev som en förfest för hela sommaren. Det började med 5-kamp och gratismat, övergick till dans på scenen och sedan fortsatt parti på After Work i gamla stan. Det bästa med att Stockholm är större än LKPG är att det går nattbussar överallt(bara man vet vart man ska..) och det sämsta är att om man missar sista bussen kan man inte gå hem från centrum. Däremot går första tunnelbanan en timme efter sista nattbussen...så inget att klaga på egentligen.

Yeah, nu till bildbevisen:


(Förtydligande av bildtexterna: On the way to the pre party-party, Har vi nåt mellan tänderna?, Sötaste pizzabagaren i stan =Max, vår teamchef, Jag, du och Kim, Det var trångt på After Work, Den okrönte kungen av microvågsugnsdansen.)


När vi vakande "i morse" var vi på ganska bra humör tills efter frukost då vi råkade få i oss denna: Akta er!

Gårdagens underbaraste sanning: En sockervadd innehåller bara ca 2 sockerbitar. NJUT!
Gårdagens skrämmande citat: "Jag dansar bara till Orup" (Med Mjölby-dialekt)
Gårdagens IQ-citat: "Aha man, en sån som elefanter har" (Kerstin)


Nu ska vi fortsätta tjooocka resten av dan. Vi ses på långvården!

mina naglar torkar och Liza står i duschen

Heeeej. Nu har vi haft pre-pre-party-party i tvättstugan och kom på dagens fundering:

Alla som blir instängda i en tvättmaskin som går på i filmer borde egentligen dö när huden skållas.... Bara så ni vet, tro inte på allt ni ser på tv.

Nu ska vi fika lite innan vi åker ut till Djurgårn och svullar i gratismat och sockervadd.

"Ta lax det är dyr..eeh gott!" (Sunes jul)



En liten fin bild till en liten fin värld.

Hat så sköj!

Storstädning med Hjalle & Heavy

OOOOoooohhhhh vad ni har väntat och väntat, men nu är den äntligen här! Vår brännskadespecial DELUXE! Gotta er!




Oj vad många bilder det inte blev men datorn sympatistrejkar med sköterskorna




VÅR DAG
Sovmorgon, frukost, storstädning av lägenheten, våfflor, promenad till Farsta, Lizas första besök på bolaget, buss hem, middag. Sen har vi suttit och krånglat med datorn i 2 timmar.

Imorgon kommer våra liv att ta en tragisk vändning, förfest kl15 en tisdag! sunt eller? Men vi hoppas att kickoffen blir skitkul och att vi föräter oss på pizza så vi slipper vara sugna på det resten av sommaren.

Peace out

Upp och ner...och upp igen, och lite runt

I "morse" när jag (Liza) började vid tjugo över två, fanns det  inget schema till mig på anslagstavlan, så jag ringde till TeamChef A och frågade vad  jag skulle göra.  Jag fick till svar att jag inte behövdes för att lösa raster och att de inte riktigt hade nån uppgift till mig, så jag fick gå till Pizzan och invänta ytterligare instruktioner. Så jag gick dit och efter typ 2 timmar verkade de ha glömt bort mig efter att ha konstaterat att jag inte kunde göra glass, så jag gick och åt. När jag kom tillbaka ville de att jag skulle lära mig glass och sockervadd (de försöker göra mig till kombi :S). Efter ett par misslyckade försök att göra mjukglass, sålde jag en kulglass och sen övergick jag till att misslyckas med sockervadden. När jag fick höra att Kerstin hade fått sluta tidigt ringde jag till Teamchefen och sa att jag ville sluta tidigt så jag stämplade ut vid 5 istället för 6.



Nu till de lite more fun and exciting stuff på Grönan. Efter att vi tagit oss friheten att sluta tidigt inför helgen (ja, det är söndag men vi har helg nu...)
gick vi runt på området och chillade liite, käkade liite sockervadd och
 tjackade en specialglass av Emil, tacken för det var att han, efter att jag och Liza njutit av lilla fritt fall och lyktan (typ samma), drog med oss upp i sista åket av Fritt fall TILT och Katapulten.... Tack för den!... Aja, så nu kan vi göra allt..hm...typ. Bara Extreme kvar.

Vid åtta stängde Grönan och tyvärr alltså, bli inte sur nu, men vi skippade Björn och Parlamentet för bio istället. "Be Kind Rewind" får tre av fäm toasters men med sylt (motsvarar ungefär tre ½). "De va najjs vare" 


'Imorgon utlovas stor brännskadespecial!
CIAO

Our day in pics - för halva vi har ingen röst kvar...

image3


Idag känns det som att vi verkligen har utnyttjat vår situation när vi startade dan med "karuseller" innan vi började jobba. Kändes bra, eller? Ja.

Underbarast i dag var Fritt Fall (dock inte tilt som det var kö till). "Den får fäm av fäm toasters."  Ingen av oss hade åkt nåt sånt förut men med några citat ur Nile City högst upp i tornet klarade vi oss ganska bra.. Helt sjukt kul! (OBS! Bilden är tagen FÖRE åket...Det är därför Liza fortfarande ler så mycket...)
 


Det sista vi gjorde var att gå lustiga huset. Gör inte det om ni är typ sjuka och för tillfället har allmänt dåligt balanssinne.. då ramlar man. vi(Liza) tror dock att det är en hit att gå där när man är "lite lullig".

 


Sötast i stan idag: kille ~12 som tyckte att Liza var den bästa tjejen på Grönan för att han trodde att han fick mer chicken wings än vanligt.

Nu ska vi försöka hinna med att sova lite också. Sleep tight!

Tag er i akt

Nu är vi här Stockholm!
TAAACK Lizas pappa för att du uppfann internet!

Dagens 08-poäng: 10p - använde våra nyinköpta säsongskort som vilken 08:a som helst (när man inte vänder det åt fel håll...)

Dagens i-landsproblem: Bananerna passar inte i bananfodralet..."De är för böjda" :(

Nu börjar vi bli varma i våra bedårande scenkläder på Grönan( älskar frisyren man får av hättan...NOT!), och ännu varmare om händerna som är täckta av brännskador.

Efter att ha löst raster i Mexen och Pizzan varje dag fick jag (Liza) idag ett schema där jag skulle lösa raster i Matvraket (hamburgerrestaurangen) ahhh! Panik...jag har inte fått någon utbildning där! Jag kom dit och skulle lösa monteringen och var lite smått nervös men alla var jättesnälla så nu har jag efter att alltid ha sagt att jag aldrig nånsin skulle kunna jobba på en hamburgerrestaurang jobbat med både montering och med att bara stå och fritera pommes i 45 minuter. Och fler gånger lär det bli under sommaren...

Jag (Kerstin), å andra sidan, kände att nio timmar att sälja pizza var lite mesigt så jag kryddade upp dagen med lite feber och allmän dödhet, jäättekul...NOT!

Sötast i stan igår: Två killar ~9 som berättade allt om skoluppsatser, mormödrar och bästa kompisar "Smaklig måltid du med, när du äter middag!"

Sötast i stan idag: Matvrakets crew som hjälpte en vilsen rastavlösare och fick henne att känna sig välkommen.



Dessutom har vi lärt ossatt det heter schteka, inte steka,
och att man ska åka pop-expressen direkt på morgonen

See you on Stureplan!

RSS 2.0