I väntan på mättare tider

Nu har vi kommit halvvägs på denna festliga dag och Stockholmarna har överraskat oss positivt. Kringlorna var mumsiga värre och frukosten way good! Efter att ha lyssnat till bra, och ...mindre bra karaoke på Mamma Mia-scenen i Globen och gått en rundvandring i lite loger och Annexet drog vi oss hem igen. Satte på Scrubs, som en vänlig själ lånat ut, och somnade direkt (Liza) respektive efter alla avsnitt (jag).

Det känns fortfarande helt OK att vara undercover-08:a idag fast det var lite på gränsen när två (säkert guldkortsägande) tjejer valde att sjunga "Stockholm i mitt hjärta" på karaoken och alla skulle vifta med händerna så vi smygsjöng med i "Jag vill vara din Margareta" på öschötska efteråt. Just to remind us who we really are...

När Liza vaknar och vi fått i oss lite lagad mat (en riktig raritet) blir det streetdance-battle och Stockholm live med Johan Glans. När vi är fulltankade med humor och humör får alla brats och schteekare i White Room-kön se upp med sina övervaxade hårstrån för då tänker vi göra Stureplan till vårat dansgolv.

Om de inte har några hemliga super-hypnotiserings-vapen och gör oss till Östermalms-brudar (like, Yeah - don't think so) och flyttar in oss i nån étagevåning med balkong på Strandvägen så hörs vi igen.

See ya - don't wanna be ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0