Som en orgie i färgglada bilder



Nu en snabbguide till våra underbara bilder:

Fin nattvy över Sthlm på väg till 90's. Martina på bryggan när vi peppar inför pubkväll. Solnedgång samma tid, samma plats. Kerstin, Jonte och Lizas huvud på bryggan. Patric och Nicke på pubkvällen. Annas kvart-i-tre-ragg. Kerstins nya väska + Porrgrodan på café. Kerst och Jonte. Liza och Kalle. Kalle rockar loss på Guitar Hero. Martina i soffan. Brudarna spanar in Johan Glans i köket. Jonte har oväntade överraskningar i sin väska. Carl-Einar Häckner på Stora Scenen, Gröna Lund tidigare ikväll. Posebilder med the KING! Tora och Kerstin under sitt upphittade paraply på den läckande bussen hem till Hökish.

Just nu håller vi på att skriva ner ett schema över hur vi ska ta oss an den stora dagen imorgon. 080808 Vi tänker i alla fall börja dagen med gratis kringlor på Gullmars' för att sedan äta gratis frukost på Globen och avsluta kvällen med att dansa utomhus på Stureplan. Nånting ska man ha för att man står ut med de dryga jävlarna! (OBS! Ironi. We mean no harm. Skona oss!)

Citat
"Jag trodde det var hans huvud men det var hans rumpa!" - Kerstin på fiket när Jonte satte sig i hennes knä.

Tyvärr har vi inga nya kändisspan men däremot kan vi stolt berätta att vi har börjat leta lägenhet på allvar så chansen finns att ni får höra mer om våra äventyr även längre in i framtiden. Vem vet?

Dagens tips: Har ni inget att göra så kan ni alltid flippa ur på Hitta.se-kartor och låtsas att ni flyger med piltangenterna. Try it!

Happy 080808 på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0