Slagfält och kanelbullar

Förr möttes de på slagfältet, männen, för att mäta sina styrkor mot varandra. De var utrustade med svärd och det gällde att vara stark både i psyket och rent fysiskt för att överleva. Det var en kamp på liv och död. Ni kan ju tänka er hur det var att uppleva det på plats. Det var den ultimata kampen i manlighet och luften var tjock av båda adrenalin och testosteron som sprutade ur varje möjlig por.

Vi upplevde samma sak i lördags fast inte på en dimmig kulle som i Bröderna Lejonhjärta utan i ett vardagsrum i Hornstull. Istället för att sitta upp på frustande hästar satt combatanterna i en soffa och fåtölj och svärden var utbytta mot plastgitarrer. Tonvis av manliga frustrationshormoner irrade runt i rummet och kampen på liv och död var densamma. Ordet som fanns i allas medvetande men som ingen vågade uttala var: prestige. Vem var egentligen snabbast med att trycka på knapparna? Vem hade mest "star power"? Vem var helt enkelt bäst?...på Guitar Hero.

Nu har vi samlat oss här i köket för an varm kvällsmacka. Fint besök har vi också, närmast från Jämtland, Tora!! Skulle ju lägga upp lite bilder från tiden sm gått och då ville inte Lizas kamera orka mer så det blir bara några från den händelserika fotbollskvällen. Enjoy!

              

Nu till helgen då vi på lördagen kollade på Pride och fikade fett prisvärda kanelbullar på Cafe 60 innan vi hamnade efter mycket om och men på filmnatt med B&J-glass hos Eric.

Söndag njöt vi av Kristins city-besök och upplevde massor kändisspan! Eller vad sägs om: Sara från A-teens, "Olga" i Andra Avenyn, Thomas di Leva som hälsade på oss som att vi kände varann, Måns Möller, Steven Simmonds, Thomas Järvheden raceade med sin flickvän till ett övergångsställe, sen träffade även Martina och Kristin Nordman. Idag har vi sett Carl-Einar Häckner i Green Room och Rafael Edholm i regnet utanför Sockervadden.

Pics:         

Såå, nu har vi varit oförskämt osociala mot vår gäst så vi säger Good Booh!

Kommentarer
Postat av: uuu my gåd

hahaha, det var kanske lite av en prestige-kamp det där. Grejjen är att det har gått ganska mycket snack på lagret innan "hat-mötet" mellan mig och kall ägde rum, så det är klart att det var mycket på spel! hahaha, klockren jämförelse btw. Lät som en scen ur gladiator. good-bike

2008-08-05 @ 09:09:43
Postat av: Kristin

Fan vilken hemsk bild på mig! Haha! Och inte nog med att vi träffade Nordman på centralstationen, han och jag åkte samma tåg hem och jag fick äran att gosa med hans fina vovve medan tåget rullade in på Eskilstunas pittoreska tågstation! =) De ni!

Puss

2008-08-05 @ 17:09:56
URL: http://teidahl.blogg.se/
Postat av: pappa

Vadå goda kanelbullar?? Bageriet på Harstena har de överlägset godaste och mest prisvärda bullarna. så de så.

2008-08-05 @ 20:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0