Wanna know more huh?

Den spännande fortsättningen på vår festliga 080808-dag kommer här:

Vi drog in till stan och ut till Djurgården till 18.38 och ställde oss utanför Gröna Lundsteatern för att helt enkelt få de bästa platserna. Jaa, vi var en timme och 22 minuter tidiga, men vilka fick sitta längst fram i mitten då? Vi roade oss där längst fram i kön som växte och växte, genom att skriva vykort och ta posebilder... Efter en knapp timme var det en liten skåning som kom och ryckte i dörren och sa: "Nä det blir inget, det är låst". Det var Johan Glans. Lovely! Det roligaste var att tanten bakom oss i kön sa "Vad liten han var" när han hade gått.

Själva showen var underbar och ett perfekt pre party! Efteråt drog vi till Stureplan och sen drog vi därifrån till Kungsträdgården. Där upptäckte vi något underbart. Patrik Isaksson var där på scenen och sjöng. Varken jag eller Liza har lyssnat speciellt mycket på honom men den kvällen var han helt underbar! Han gav liksom liite mer än mest och vi blev helt i extas! Nästan den bästa stunden på hela dan och en perfekt avslutning på det speciella dygnet. Åter till Sture och trängas med folk. Den överfyllda "partyplatsen" utan varken musik eller dans får stå för den största besvikelsen. Sjukt värdelöst! Det var liksom som att stå långt fram i ett publikhav på en festival fast utan konsert. Knuffar och sparkar och allmänt otrevligt. Vi hamnade tillslut på Burger King innan vi åkte till Täby och sov istället. And that's that!







Johan glans är som en liten söt, skär gris.


Kommentarer
Postat av: Eric

Otroligt fin bild på Liza!! Kanske en mästerfotograf bakom bilden? "National savings are S=(Y-T-C)+(T-G)"



2008-08-12 @ 21:35:00
Postat av: Evelina

jag säger bara ... JOHAN GLANS. AAAAAAAAH <3



saknar er som attans.. kul att du kom förbi hem en sväng lizan ;)PUSS på er och massor med äcklig fet plastsill under täcket..

2008-08-15 @ 17:52:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0