Lucka nummer 5

Nu är det bara 19 dagar kvar till julafton! Ni som inte är julstressade redan ska vi hjälpa lite på traven. Om TVÅ dagar är det redan den andre andvent! Då är det inte ens en VECKA kvar till Lucia. Innan dess måste man både ha bakat pepparkakor och lussebullar så man har något att bjuda på när hon kommer i ottan. För att inte tala om pepparkakshuset som inte hinner beskådas tillräckligt om det inte kommer upp snart. Hur mycket pyssel har du tagit fram? Nej just det, du tänkte vänta lite så man inte hinner tröttna på det. INGEN IDÈ!

Efter lucia är det helt plötsligt TREDJE advent och då ska granen kläs rejält i sista sekunden. När du tror att du har allt på det torra kan vi påminna om en sak du har glömt. JULKLAPPARNA! Eftersom du skjutit upp det tillräckligt nu har du några UNDERBARA dagar på stan framför dig. Svetten rinner, paniken stiger, en mysig doft av stadens alla invånares kroppsvärme ligger tung i alla affärer. Grattis! Och du, när du väl kommer hem igen och vill koppla av måste du göra allt julgodis och förbereda julmaten för det har du totalt glömt bort. Jaja, det är bara att sätta igång!

Men innan du börjar, ta en titt i Lucka nummer 5!

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack det där var ett hårt slag i magen... men du Jag har faktiskt köppt alla julklapparna så det var inte riktigt sant... Hihi

2008-12-05 @ 15:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0