Juicy news!

Skvallret har flödat på Grönan men eftersom vi inte brukar "kiss and tell" så får ni ta reda på det på annat håll. haha

Idag har det varit ovanligt många östgötska gäster på jobbet, som vi har mött med blandade känslor. "Haer neij maargäreijta?"  De goda nyheterna är att vi har genomlevt en hel vecka utan brännskador och att vi tackar GUD för att våra bussar går.

Nu till helgen:

Fredag - Liza jobbade. Kerstin städade, åt på Max och mötte ännu en Läjnnkööpingsvän på Centralen. Det var utlovat fotboll på Gärdet men eftersom stockholmarna fortfarande blir mesiga när det kommer två regndroppar blev dä inge. Istället förfestade vi på varsitt håll med Little Britain respektive kryddhyllan. Sedan möttes vi vid Slussen för att gå till After. Vid det laget bestod vi av: Liza, Kerstin, Markus, Jonte, Anna, Rasmus, Timu, Sergio, Jacob och Porrgrodan såklart. Efter någon timme joinade Simon och Momo för att hänga på till 90's. Där var det drag till allting från Leila K och Mambo no 5 till Nordman och GES. Underbart att äntligen få dansa av oss. Som vi har längtat! (Fråga grannarna under oss som har undrat över dunsarna i taket ett par veckor nu...) Några droppade av under kvällen men Eric joinade istället och bjöd på dansuppvisning i ett fönster med Markus. HETT! =D För att inte missa sista bussen skippade vi kebaben på medis och åkte direkt hem.

                                 Porrgrodan var på   ...eller kanske lite för på?!?

Lördag - Kerstin jobbade. När hon åkte in till jobbet åkte Liza och Markus in till stan för att titta på kunglig högvaktsavlösning och heja på AMK AMP med plakat och banderoller. Precis innan bandet skulle göra entré kom Anna och Rasmus. Efter att vi hade lekt groupies fick vi med oss Hanna med bihang pojkvän till Greenish. Där lämnade Liza gruppen med ett antal fribiljetter och åkte till Solna för att titta på DIF - IFK Gbg den lyckosten! tyvärr var ju inte matchen något att hänga i julgranen direkt, men grattis Göteborg...vi är inte alls bittra ehm...verkligen kul, Grattis. Tillbaks till Grönan, vin på krejsy's sommarbar, in till Medis för att kolla på lite Cops - LIVE! och träffa årets kändisspan: STÅLMANNEN! Han försökte kidnappa Liza och bjuda på tjeckisk öl men alla andra bangade. Så det blev grekisk Fa(s)t Food istället och sedan "tidig" hemgång.

Övriga kändisspan:

Kertsin höll på att krocka med Jesper Blomkvist utanför Sturegallerian, vad Kerstin gjorde där förtäljer inte historien.

Den lilla tjejen från IKEA-reklamen  och Förortsungar har färgat håret rosa och hänger på plattan.

Carina Berg påträffades iförd sjal i Roslags Näsby.

Dagens sötast i stan: En tioårig kille med svarta lacosteskor, mörka moderiktigt skurna byxor, guldkort och batman t-shirt som var på Grönan med sin storebror gjorde Kerstins dag bara för att han var så söt.


Nu är vi äntligen klara Jonte, så du kan få sova - Enjoy!

Kommentarer
Postat av: trött

ja de va banne mej på tiden!

natti

2008-07-15 @ 01:13:41
URL: http://jonathanheladagen.blogg.se/
Postat av: Emma

Bästa laget vinner alltid!

2008-07-15 @ 22:15:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0