Allt kan hända i storstan´...och gör det också

När Liza och jag skulle gå in ut till Grönan för att jobba gavs det ut smakprov på ekologisk juice på Norrmalmstorg. Vi  stannade självklart till för gratis är gott och där stod även ett gäng "grabbar" i late 20års åldern som var ute på svensexa. En av dem hade en lite kul tröja som vi skulle vilja veta var han hade införskaffat. Vi hade precis gått därifrån när vi ångrade oss och vände tillbaka för att ta reda på svaret. Hur det kom sig vet nog ingen riktigt men vi hamnade i en deal som slutade med att vi skiljdes åt fem minuter senare, vi - en snygg tröja, en trasig old school-väckarklocka och en flaska öl rikare. De - en tröja fattigare men en upplevelse och minnesvärda mobilbilder rikare.

Jag tror vi lämnar det där. Både för er och vår skull. Ni får fundera hur mycket ni vill på vad som egentligen hände men ni kommer aldrig ens vara nära.

BTW så är folk inte riktigt kloka här uppe som inte spenderar en het sommardag på någon strand eller annan badplats utan hellre går och trängs med svettiga människor på Grönan. Ja ja. We survive, hope they do too.

Nu är vi heta för vi har druckit te.

Shit happens when you party naked

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0