Inga coola killar men lätt en värd kväll på dansbanan

Igår var det så dags. Efter en halvdag i tvättstugan tog vi oss in till stan och Cityterminalen. Där mötte vi upp vår Anna som suttit och njutit (?) på en varm buss i fyra timmar. She was in town to do the audition till Grönan!

Avverkade några affärer innan vi träffade Jonte i Kungsträdgåren och "Smaka på Stockholm" där det fanns mat från jordens alla hörn (även om de flesta kan hålla med om att jordklotet är runt..). Spännande att vara lite kulturella och samtidigt få i sig en matbit tänkte vi och slog på stort. Tunnbrödsrulle med skagenröra. Mums! Det var ju faktiskt från andra sidan landet!

   Ready to go?     Soligt i Kungsan


Tog spårvagnen ut till Grönan och hann gå runt i typ en timme och visade Anna lite folk och grejer innan det var dags att dra sig till dansbanan. Lite glest med folk i början men det gjorde ju att man såg lite bättre. "Hur mycket har han i bakfickan?"



Efter att ha stått och kollat in alla proffsiga och lite mindre proffsiga danspar kom en låt vi kände igen och Liza och jag  tog oss upp och ut på golvet.
   Stilstudie #1      Stilstudie #2

Gick upp och satte oss vid Café Mollberg efter en stund för att sllippa se konstiga ut där vi hängde på staketet och ingen vågade (ville) ställa sig längst fram och leka groupies. Efter ett tag dök Erik upp för en snabbvisit och sen kom Kalle. Till och med Kristin vågade sig fram en stund trots att hon såg ut att skämma ögonen ur sig, fast hon sjöng med i texterna...

         

Sen kommer ju kvällens höjdpunkt. Jag tror inte det behöver beskrivas i ord... Se själva...

           
Ha ha ha, det var underbart!

Jaa, behöver väl inte säga att vi var nöjda och belåtna när vi efter lite väntan på folk hit och dit tog båten över till Slussen och gick och satte oss på After någon timma innan vi åkte hem för att sova. I natt var det Anna som fick besök av sillen i sängen. Dock var det något som inte stämde med Jonte...
 

"Jaag e lessen. Det var en olycka. Jag skulle shamponera Markus och så ropade mamma från köket..."

Nej nu ska jag nog sova en halvtimme innan det är dags att gå upp igen. Liza ligger här bredvid och snusar. Man kan ju undra vad hon drömmer om.




Kommentarer
Postat av: "Feet of flames"

Jag vet exakt hur man ska beskriva kvällens höjdpunkt:

Liza och Kerstin i extas, som två barn på väg till godisaffären! :D



Tråkigt att du har börjat snusa Liza, det får du lägga av med genast.



chipp å hajk

2008-06-05 @ 10:26:00
URL: http://jonathanheladagen.blogg.se/
Postat av: malin

HAHA!!! nu e du bra stolt va?



Pucko!

2008-06-05 @ 14:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0