Islands nationaldag, vive la revolucion!

Det har vi firat med att....

Fjällvandra? Vandra i kloaker?
vandra i regnskogen?


Näääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää......"Pappa åkte på affärsresa dårå".

Vi har varit på

Aquaria!!!
Eller hur var det nu Liza?

Det var faktiskt lite roligt att krypa runt med småbarnen i hajtunneln, bli rädda för kackerlackan på väggen och tävla i "fisk-spotting". You should try it!

En annan sak vi gjorde idag och startade vår nyttiga och kulturella dag med var ett besök på Friskis&Svettis. Underbaraste snubben som ledare. Vi stod där, ca tio pers i en ring, i Folksams gamla matsal i Farsta Centrum medan regnet öste ner på folket utanför. Kunde kännts lite deprimerande men med en gálen 40+are som skakade på axlarna, tittade i kors och snurrade runt i mitten blev allt helt underbart! Lätt sötast i stan idag!

Efter en promenix hemåt och blodpudding med grädde(?!?) och sylt begav vi oss till Djurgården för muséebesöket. En sväng till Grönan (surprise!) efter det för att hämta mer Friskis-biljetter och möta upp Eric för att hitta på nåt kul i storstan. Vi endade up på Pizza Hut (hutt, hutt) där vi lyckades dela på en Familjepizza och en pitcher Zingo innan vi sprang till Sergelbiografen (man - thats huge!) för att se "What happens in Vegas". Passade perfekt med lite Diaz åt Eric och Kutcher åt oss... Bara så ni vet så ska man stanna kvar efter eftertexterna, hur långa de än är. Vi tre var de enda i hela salongen som fick se det verkliga slutet! Suckers! Dessutom kan man tjäna en och annan krona på panten, om man vågar leka lodis ; )



Jaa, det var väl typ allt från denna lediga dag. Imorrn blir det Kim i Kungsan! Mer än tre minuter, tack Lagerbäck!

Två tjejer som tydligen är wild and crazy enligt vissa...


Kommentarer
Postat av: life-saver

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!!! mördar-eremit-kräftor

½!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-06-18 @ 07:58:59
URL: http://jonathanheladagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0