Roadtrip till Stockholm!

Idag har vi kört bil hela vägen från Linköping till El Stockholmo, alldeles alldeles ensamma! GRYMT KUL HAR VI HAFT! med Jumper och Håkan, och lite Mambo no 5.... Vi gjorde ett pitstop i Nyköping och fortsatte därifrån en Max-flagga rikare. (Wooohoo!)

Men det som dagen egentligen har handlat om är: Snälla rara söta Anna, som Ronny & Ragge skulle ha sagt.

Vid 11 träffade vi vår underbara Carro som precis kommit hem från U.S and A! Fett kul och fett nice att äntligen träffa henne igen!


Carro lärde sig posa under sin prao-period på Playboy Mansion?

Strax före klockan 12 var vi på plats utanför Berzan för första gången på ett år och tittade på alla förväntansfulla studenter som hängde ut genom fönstren. Vi kände oss gamla! Efter en underbar utsprings-pose (Batman) träffade vi äntligen Anna på skolgården för att tynga ner hennes nacke med godis.


Det var inte lika röjjigt på flaket som förra fredagen men de lyckades ganska bra här också. När vi sett dem åka iväg från skolan begav vi oss in till Stora torget för att trängas med alla andra och titta på alla flak. Vi var bara liiite avundsjuka!


Ungefär så här mycket folk är det som kollar på flaken i Linköping, bara så ni vet 08:or

Sedan blev det mottagning hemma hos Anna. Det var mycket gott och mycket trevligt! Hon fick bara uppblåsta badbollar i paketen. =)

sötast i stan! Dyngrak? Finemang!!


dudududududududu...BATMAN!



Och en sak till... GRATTIS på Studenten och till jobbet på GRÖNAN!!!

Vi väntar på dig här uppe. JALLA JALLA!

Puss och Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0