Det finns två aktiviteter vi ägnar oss åt nu: sega och dega

Sen sist har vi varit på äventyr, jobbat assen av oss och haft besök av nära och kära.

Igår var det Familjekalaset på Gröna Lund. Våra families kom upp och roade sig med oss en liten stund men sedan själva när vi började jobba. Var kul att träffa dem men man kände att man fortfarande bara är tjugo...

Det har varit sjukt varmt i två dagar nu och med de heltäckande jobbkläderna är det inte svalare. Dessutom är det onyttigt att jobba. Jag (inte Liza) har inte ätit godis på ett halvår men igår när teamcheferna gav oss djungelvrål för att vi inte skulle svimma i kioskerna sprack det. Det var gott. Godisremmen senare på kvällen också.

Eftersom det var söndag igår (=Gröna Lunds-fredag, början på Gröna Lunds-helgen) bestämde vi oss för att inte åka direkt hem och dega oss genom ännu en kväll/natt, fortsatte vi ut till vaxholm eller nåt (efter mycket om och men från SL's sida) och utforskade en ny del av stan - landet. Det finns här också! Allt är bara lite relativt. Blev lite konfunderade bara över att alla hållplatser på vägen var som gjorda för att uttalas på öschötska. Eller vad sägs om [Ouslags Näsböj trafäjkplats], [Ladväjk] eller [Ouesawöö]. (Roslags Näsby trafikplats, Ladvik och Resarö).

Nu ska vi die lite till innan vi tar tag i middagen. Undra vad man kan göra men Zingo, ketchup och krossade tomater? Men vi kan säkert uträtta underverk.
TAKE CARE

Kommentarer
Postat av: Jonathan

jag hittade hit iaf :)
här har ni min blogg, nu kan ni läsa om mitt liv och hur det var för ett halvår sedan...inte lika uppdaterad som eran men man vet aldrig, man kanske ska ta upp en gammal vana. Nej nu blir det koffert och kaninballe, ha det bäst, vi ses imorrn :)

http://jonathanheladagen.blogg.se/

2008-05-13 @ 20:31:36
Postat av: Emma

Man undrar ju lite vad som fick er att känna er små?

2008-05-13 @ 23:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0