Kom som en man, gick som ett barn...

Denna underbara line är tagen från den Jumperskiva som blev ett av kapen på vår spending spree (shoppingrunda) idag. Vi lär komma tillbaka till den affären FLER gånger. Record Hunter på S:t Eriksgatan. Imorrn får ni en liten fin bild på allt också.

Om ordet "däst" kan användas för att sätta ord på hur man känner sig efter en god och mättande middag så är det precis vad vi är nu, dästa. Mumsigt var det iaf. Glömde dock fråga vår inhyrda stjärnkock, Emil, vad det hette. Typ kyckling(tillverkad i Thailand!!?), bacon, grädde och massor piri-piri var det iaf. Italienska jordgubbar med lång-hållbarhets-vispgrädde och choklad till och så var kvällen fulländad.

Så nu sitter/ligger vi här och lyssnar på Elvis Presley men inte tillräckligt högt för att väcka grannarna. Imorrn bläjr dä läjte hålligång med både In Flames och Arvingarna inplanerat. Och så lite sockervadd på det =)

Liza har dock funderat lite på det här med "The Kings" låttexter...:

"varför sjunger han om ett par blå mockaskor, det är helt sjukt..." Jaa, nån som känner sig manad så här på onsdagsnatten kan väl försöka förklara för oss.

Lite insider information också: vi håller på att samla material inför en artikelserie om det mycket märkliga folket: stockholmarna. kanske är en film på sin plats tillochmed??? Den som äter sin spenat var dag får se.

love us tender

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0