Träning på golvet och kareoke till Jumper (dock inga fiskpinnar i rosten)

Detta har hänt:

I lördags var det fart på Grönan. Både på fjortisarna och det lite mer regular folket. Dock var inte Jason Mraz så sugen på pizza så att han kom och hälsade på Kerstin, utan vi fick träffa honom hemma sen istället...(in our dreams). Liza som inte jobbade kunde lugnt digga med i Nicklas Strömstedts svänginga låtar och se Mr. Mraz himla med ögonen åt fjortisarna framför =) Inte att förglömma Ola, men mer om honom to come..

Efter Sommarkrysset träffade Liza utgångssugna grönalundare som ville dra med oss till söder. Trots våra dåliga erfarenheter av grön-och vitrandiga människor i den stadsdelen följde vi med. Det var trevlans och vi fick upptäcka ett nytt ställe. Bondens bar med tema: dansant country och 60-tals musik. Mysigt. Vi fick ändra stil på vår dans och det blev mer utav fuldans, twist och pose-dans. När stället stängde åkte vi hem och fick sova några timmar innan plikten kallade. En sviiiiiinkall dag på GL (ooooh, fjortis) för Kerst och en trååååkig dag som resulterade i ett fett assprint i soffan för Liza. Det verkade som om vakterna inte hade haft så stor koll kvällen innan utan missat en övernattande Ola som lyckades stå på scenen inte mindre än två gånger i kylan och yla ut en "underbar" remix av Nathalie/SOS/en annan ny sak. Mmmm, vad det värmde....NOT.

Idag har vi tagit lite mer tag i vår träning och kört ett pass, á la Harstena, på vardagsrumsgolvet innan det blev fiskpinnar och snabbmakaroonisar. MEN vi åt sallad!!!!!!! Så kom inte och säg att vi äter onyttigt. Här tänker vi minsann på vitaminer och sånt. (det borde ju vara c-vitamin i godisremmar med persikosmak, eller?)

Nu ska vi titta på "din kajplats i etern" och gamla musikvideos med Jumper - our new favourite band. Ska kolla upp vilken av deras skivor som får stå med på inhandlas-för-den-överraskande-stora-lönen-listan!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0