Bjällerklang, bjällerklang, lalalalala

Första dagen på Gröna Lunds julmarknad och när jag vaknade såg det ut så här:
Vädergudarna hade gjort sitt.
Det kändes som en bra dag just hade börjat. Bättre blev det när jag kom ut till Djurgården och kände att jag kommit rätt. "Azzå fatta Grönan. Fatta vad länge sen!" Guldfjortizarna var där och jämförde guldkortsfotografierna. "Män ser du hur det här ser ut!!?"

När jag väl hade krånglat mig i kläderna som skulle hålla mig varma hela dagen gick jag som en levande, dock röd, michelingubbe mot vår fina pizzakiosk och passerade doft av både brända mandlar och granris. 

Allt som gör Grönan till Grönan var där fast i en annan tappning. Mexens sombrero hade fått en tomteluva på sig, Pastan bytts ut mot Viltkebab och Gunilla var självklart där men utan Foppatofflor. Jag säger bara: Kom och hälsa på! Inget inträde - så varför inte?! Det känns sjukt kul att vara tillbaka iaf, fast det saknas nån, eller några!



Några gamla kändisspan: Mi Ridell - hyrde film på Valhallavägen
David da Silva - med sjukt ful väska på Centralen
Och så var det Nån mer... jaja, det kommer väl.


Extramaterial:
En dialog som utspelade sig på tunnelbanan imorse, mellan mig och mitt schizo...

-Vettu?
-Näe.
-Jag har tänkt på en sak.
-Jaha, vaddå?
-Jag kom att tänka på ett par känslor jag kan sakna ibland. Vill du höra?
-Ja, okej.
-Jo, först den där känslan av upprymdhet man fick när man tittade på Voxpop och de skulle presentera veckans nr.1! och man hörde det första dunset och


-dunk-
FIVE bad boys with the power to rock you, blowin' your mind so you gotta get in to 5 what you're waiting 4 if you wanna 3(3), 2(2), 1, let's do it!


Att man kunde bli glad av det.


Sen, känslan av att befinna sig i en hall, ta ner Den från kroken, slänga ner Den på golvet och kravla sig in i den...Overallen. Känslan när strumporna gled så lätt på det blanka fodret och sen stoppa ner tröjan så den satt fast under resåret i midjan. Hällorna under de fodrade kängorna och sen var det klart, klart för start. Ut och leka murveldjur i snöhögarna.


Det saknar jag.

Kommentarer
Postat av: Titti

Jag ska komma förbi och hälsa på dig hade jag tänkt! =) Mamma och jag funderar på nu i helgen så vi får se hur det blir!

Varför gör dem inte overaller i vuxen storlek?

Fatta smidigt!

Puss

2008-11-24 @ 10:30:30
URL: http://teidahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0