Fredde Raj-Raj

Tja och hej och läget?

Liza är just nu långt ifrån civilisationen uppe i Idre Fjäll för att vandra, ta hand om barn och gå på anställningsintervju för att vara skidlärare. Kross your fingers!!! Vore det inte ganska så nice att ha en vän där uppe som ser hur cool som helst ut i googles, kan lära er åka "köttbulle, spaghetti" och guidea er i nattklubben "Utsiktens" alla dunkla vrår. Jag hoppas.

Själv skulle jag idag titta på en lägenhet var det sagt, men när jag kommer fram till Husby (jo, liite kulturkrock) och ääntligen hitta det förbannade huset så får jag inte komma in! Nej, då var lägenheten typ uthyrd. Mucket konstigt efetrsom jag ringde henne femton minuter efter att hon lagt upp annonsen och då fick beskedet att jag gärna fick komma och kolla på den klockan 18 idag. Nej, jag litar inte på kvinnor som låter som sluddrande muminmammor. Hade nog ändå inte trivts där.

Jag hittade dock ett sätt att lätta upp stämningen på. Fredrik Reinfeldt var gäst i "Videokväll med Luuk" och Kristian Luuk lyckades i slutet få stadsministern att studsa upp och ner. Ganska oslagbart!

Nu håller jag som bäst på att ta mig i kragen och imorrn ska jag även socialisera mig lite.
Puss och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0