Vatten i näsan och torkade tårar

En ganska lugn men, för att hålla traditionen levande, ändå händelserik dag. Gick upp relativt tidigt och åkte in till Medborgarplatsen och Forsgrenska badet. Där simmade vi runt, runt som två irrande guldfiskar (oh, en sten.... oh, en sten... oh, en sten...) innan det var dags för bastun. Kunde inte låta bli att jämföra lite med vår lilla (större) simhall i Lkpg.

Forsgrenska v/s Simhallen:
  • pris      1-0    50 kronor eller hundra?? We don't really care, got it for free!
  • renlighet    1-1   Klart det inte kan vara heelt utan spår av liv men helt klart skönare att slippa sätta sina nytvättade små fossingar på blött omklädningsrumsgolv här.
  • bassänger    0-1 (lätt) Vi är nog liite bortskämde med vågmaskiner och supersnabba vattenrutschkanor men det är ju så mycket roligare. Dock räckte den motionsbassäng om man är där bara för just det ändamålet.
  • bastu  1-1   Bastu som bastu. Ångbastu på båda ställena men man kände sig mest som en kokande potatis därinne...
  • omklädningsrum   0-1 I Stockholm har de en trend att man ska ha med sig eget hänglås om man går och tränar eller simmar eller nåt annat kul. Som lantis kan man då få köpa ett för 30 kronor. Inte så kul. Bättre med en utlånad guldpeng i skåpet. Toaletter fanns inte heller så tillgängligt men annars helt ok.
  • atmosfär  0-1 Kul att Forsgrenska badet finns där mitt i den södra smeten men tycker ändå synd om de barnen som var där med skolan och inte hade så spännande bassänger att leka med som vi växt upp med. För att vi är liite bättre än dem. Hahaha!
  • bubbelpool   0-1 Syns inte - finns inte, kan ej jämföras med de två som finns i Simhallen.

So the conclusion is: 3-6 Bapapapaapapaa: ddddagens siiimhaaall: Simhallen i Linköping. Go there!

Så nu vet ni. Men fortfarande har ni inte fått reda på det som ni undrar över allra mest. Vilka var tårarna som torkade på kinderna i kväll? Kan det ha varit de av glädje när Liza desperat försökte få in ett "n" efter "m:et" i Stockholm? Kan ha varit, men det är inte de vi syftar på. Vi har suttit och tittat på "Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta" och trånat efter  Ryan Gosling. "Me waaant! No, he'is all mine! No, mine! Mine!...etc...."

Ni därute som inte kan sova eller som vill ha något mer att titta på när ni googlat klart denne nykomling kan få lite bilder från vårat jobbs 125-årsjubileum som vi totalt glömt bort att nämna. Sorry! Det var i söndags och då dök det upp lite fint folk på scenen. Enjoy!



Häj då macken, sess imörrn!

Kommentarer
Postat av: carroo

möhömöhö jag vill också se!



och the notebook såg jag med anna i england, hon grät som ett litet barn. det var roligt.



idag flyttar jag in! kom hit och drick te och billig öl!

2008-09-04 @ 09:33:35
URL: http://barbiefatal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0