We're back kickin' ass!

Sååååå, nu sitter vi här igen. Lite klokare lite vuxnare liite mer kändiskåta. Vi har farit runt lite i landet, först till en håla sen till en mindre håla, via en mindre storstad och sen tillbaka igen. We have seen it all!

Förra måndagskvällen vidgade vi våra vyer ännu än gång och tog oss ut till "Flempan" (översättning för er (oss) bönder: Flemingsberg) för Sing Star-kväll i Martinas lilla lya med henne, Kristin och Linnéa. Njut av det ni, av någon dålig anledning, missade:


Tisdags morgon vaknade vi upp på ett golv och undrade var vi var nånstans. Men vi tittade upp och såg Martina stirra på oss och fatta att vi var kvar i den mysiga studentlägenheten. Hem och fräscha upp oss innan vi träffades igen för lunch på Kopanjang. Mumsig mat, coola toaletter och första kändisspanet. Lite mer flyta runt på stan och sen var det kväll.



En onsdag hade vi bestämt oss för att dra ner till Götet. Men eftersom Fjollträsk inte har såå bra kommunikationer dit mellanlandade vi hemme i vårt trygga Linköping som förändrats lite väl mycket sen sist. En nyrenoverad galleria och butiker på G kan vara mycket att smälta på en gång. Tidig torsdag gick tåget via det lilla lilla Nose Lake men vi kände inte mycket utav Backyards ande där vi satt utanför pressbyrån och väntade på Vättertåget. Redan vid tio var vi framme på framsidan av landet och arbetade oss igenom Nordstan innan vi fick dagens bästa surprise: en lunch med Carro!!!! Hon höll som bäst på att aklimatisera sig i staden som blir hennes hem några år framöver. En halvtimme efter öppning gick vi genom VIP-ingången in på Liseberg och startade en galen dag i barnslighetens tecken när vi studsade runt som två kaniner på exctacy. Ni skulle varit där, man vet inte vad glädje är förrän man upplevt den på Liseberg med oss! Höjdpunkten rent faktamässigt och känslomässigt blev Balder och våra "schteekarpistoler" på kortet. Efter finalen med cover på "Ramlar" från Taubescenen var vi redo att ramla Avenyn fram till stationen. Halv tolv satte vi oss på bussen och Kjelle, vår chaufför i skymningen tog oss hemmåt.


Fredag var lika med hemmamys i respektive familjer och på lördagen bar det upp hit igen. Lite skönt att slippa stänga in den stockholmska vi har för att inte bli fientligt bemötta i Göteborg, det gäller att ta seden dit man kommer.

Idag har vi däremot varit på Stand up Istället för bio och fick oss en liten måndags-surpris i form av Magnus Betnér i andra akten. Janne var sig lik och fortsätter sin stalking-bana. Han har nu även börjat hälsa på oss. Såå tighta!


Och nu: Dagarnas kändisspan (utan inbördes ordning):

Christer Sjögren - Sågs ätandes lunch i vår personalmatsal inför Sommarkrysset, han är fortfarande vår!
Johan Rabeus - Inne på Granit på Götgatan
Magnus Betner - Surprise på "Stand up istället för bio"!
Benjamin Wahlgren - Köpte pizzaslice utan dricka, snåle jävel...
Anders Fridén, sångaren i In Flames - Gick med sin son på Grönan
Emma Igelström - Vandrade med klapprande klackar längs Avenyn
Markus Krunegård - Det första vi såg innanför grindarna till Liseberg, nice välkomnande =)
Patrik Isaksson -
Följetongen fortsatte på invigningen av nya Filbyter i Lkpg.
Amy Diamond - Även hon käkade på Green Room bland oss dödliga...
Svt-profil - Låter läskigare än vad det var, men vi kan tyvärr inget namn... På Kopanjang satt han iaf.

Nu börjar chokladkakan ta slut och teet har kallnat för länge sen. Time for bed!
Kommer vi tillbaka? Dä spörs!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Det heter faktiskt Koh Phangan min små kottar och är en ö i Thailand på riktigt! =)

Och farbrorn vi såg där, han går mig på nerverna, kommer inte på vad han heter eller var han jobbar, är inte så säker på att det är SVT... Hmmm...

2008-09-02 @ 11:43:17
URL: http://teidahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0